Siirry suoraan sisältöön

Blogi

Syyskuun lajikokeilu

Jäikö kesän biitsipeleistä hampaankoloon?

PIRATE järjestää syyskuun lajikokeiluna jäsenilleen tunnin lentopallon alkeista, jossa käydään aluksi hieman läpi lentopallon perusjuttuja ja lopuksi pelaillaan rennoissa merkeissä. Lajikokeilu järjestetään 20.9. klo 19–20 SportUni Kaupin palloilusalissa eli sama aika ja paikka kun vakiovuoroissakin. Lajikokeilu on keskiviikon vakiovuoron tilalla eli keskiviikkona ei ole erikseen vakiovuoroa.

Sinulla tulee olla joko Sportunin jäsenyys tai maksaa 6€/kerta. Toivotamme tervetulleiksi kaikki PIRATEn jäsenet. Ilmoittautuminen aukeaa Kide.Appissa 18.9. klo 11.00. Paikkoja rajoitetusti!

MITÄ: Lentopallon alkeet

MISSÄ: SportUni Kaupin palloiluhallissa

MILLOIN: 20.9. klo 19-20

MITÄ MAKSAA: Ilmainen SportUnin jäsenille, ilman jäsenyyttä 6€

Syyskuun toimistopäivystys 20.9.

Syyskuun toimistopäivystys järjestetään keskiviikkona 20.9. klo 11-14.

Tule siis hakemaan noutamattomia PIRATEn tuotteita, ostamaan haalarimerkkejä tai muuten vaan moikkaamaan! Toimistopäivystys pidetään Solun alakerrassa, osoite on Kuntokatu 3, L-rakennus. Nähdään toimarilla!

HUOM !! 2023 syksyllä tilatut haalarit ja collegepaidat eivät ole vielä saapuneet. Ilmoitamme kyseisten tuotteiden saapumisesta erikseen.

Nimineulat ovat kuitenkin saapuneet, tulethan siis noutamaan omasi! Tarvittaessa voit myös ostaa nimineuloillesi postituksen Kide.appista, jolloin lähetämme sen sinulle suoraan kotiin.

PIRATE ry goes hämeenkadun appro

Legendaarinen Hämeenkadun Appro tulee jälleen ja kerää opiskelijat ympäri Suomea Tampereelle 12.10.2023!

Nyt sinulla on PIRATE ry:n jäsenenä mahdollisuus ostaa itsellesi lippu Hämeenkadun approille ja jatkoille joko Nokia Arenalle (katsomo) tai Ranta&Poroon!

Nokia Arenalla esiintyy Gettomasa ja Ranta&Porossa Teflon Brothers!

Hämeenkadun Approssa on tarkoitus kiertää ennalta määrättyjä baareja, ravintoloita ja muita suorituspaikkoja Tampereen keskustan alueella ja kerätä suoritusmerkintöjä appropassiin. Kerättyään vaaditun määrän suoritusmerkintöjä, osallistuja ansaitsee määrää vastaavan tutkinnon. Illan kruunaa unohtumattomat jatkot sekä huikeat esiintyjät!

PIRATE ry:n kiintiön liput tulevat myyntiin 13.9.2023 klo 13.00 Kide.appissa! Lipun hinta on 26€ + 0,50€ Kide.appin palvelumaksu. PIRATEn kautta myytävät liput ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenillemme (tarkistamme jäsenyydet)! Ostorajoitus on 2lippua/hlö. Jatkopaikkavaihtoehtoina ovat Ranta&Poro sekä Nokia Arena (katsomo-lippu).

Kide.appin kautta ostetun Ranta&Poro -jatkolipun voi noutaa 9.10.2023 klo 12.30-15.00 PIRATE ry:n toimistolta. Huomioi lippua ostaessasi, että pystyt noutamaan sen kyseisenä ajankohtana, sillä muita mahdollisia noutopäiviä ei ole!

Nokia Arenan lipun ostajat saavat linkin sähköpostiin, jota kautta pääsevät lunastamaan lipun lippu.fi palvelun kautta.

Lisää infoa tapahtumasta löydät Hämeenkadun Approjen virallisilta nettisivuilta.

Vakiovuorot jatkuvat!

VAKIOVUOROT ON TÄÄLLÄ TAAS! Vakiovuoroilla harrastetaan kävijöiden toivelajeja rennosti ja matalalla kynnyksellä. Osallistuaksesi vuorolle sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta pelattavista lajeista. Vuoro on keskiviikkoisin uudella ajalla eli klo 19-20 TAMK SportUnin palloilusalissa. Vuorot alkavat 6.9.2023.

Vakiovuoroilla sinulla tulee olla joko Sportunin jäsenyys tai maksaa 6€/kerta. Toivotamme tervetulleiksi kaikki PIRATEn jäsenet. Ilmoittaudu vakiovuorolle Kide.appista ja ilmoittautuminen aukeaa aina maanantaisin samalla viikolla ennen seuraavaa vuoroa!
Ilmoittautuminen syksyn ensimmäiselle vakiovuorolle on jo auki! 6.9. lajina on sulkapallo.

📆 Keskiviikkoisin
⏰ klo 19-20
📍 TAMK SportUni, kauppi (Tekunkatu 5, L-rakennus)
🎟 Sportuni jäsenyys TAI 6€/kerta
⚽️ Toiveita otetaan lajeista vastaan!
👟 Ota mukaasi sisäkengät, juomapullo ja reipasta mieltä 😊

Jos heräsi kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ( kuva(a)piratery.fi ) tai PIRATEn Instagramissa! ☺️

PIRATE ry:n tapahtumat ovat aina häirintävapaita.

Nähdään keskiviikkoisin! 😍

Edunvalvontatiedote

PIRATE ry on ollut TAMKin sekä Pirhan työntekijöiden kanssa harjoitteluiden innovointityöpajassa ideoimassa erilaisia tapoja suorittaa harjoitteluita. Yhdessä mietittiin, kuinka harjoittelupaikkoja voitaisiin lisätä niin, että työntekijätkin jaksaisivat työssään ja opiskelijoilla olisi tasavertaisempi mahdollisuus päästä erilaisiin harjoitteluihin. Tilaisuudessa oli esittelemässä HUSin oppimisyksikön oh, joka kertoi syksyllä 2022 heillä alkaneesta pilotista. 

Mikä? 

  • HUSin monialainen oppimisyksikkö, M12 verisuonikirurgian vuodeosasto 
  • HUSin tavoitteena oli lisätä kirurgisen hoitotyön harjoittelupaikkoja.  
  • Haluttiin myös uusi harjoittelumalli, jossa korostuisi monialainen oppiminen.  
  • Oppimisyksikön käytäntömallissa opiskelijoiden tiimityötaidot sekä päätöksenkyky vahvistuu. 

Tämä meille? 

Opiskelijat tekevät kolmivuorotyötä, ja opiskelijoita on 24/7 kesää ja joulua lukuun ottamatta. Opiskelijoita on 5 aamuvuorossa, 5 iltavuorossa ja 1-2 opiskelijaa yövuorossa. Ohjaajia on sekä aamussa että illassa 2-3. Yövuorossa on yksi ohjaaja. HUSin malli koettiin pilotin haasteista huolimatta toimivana ja hyvänä tapana oppia. Idea sai kannatusta tapaamisessa, ja Pirhan sekä TAMKin työntekijät pohtivat yhdessä opiskelijaedustajien kanssa mallin toimivuutta Pirhan alueella.  

Sopo ja kopo 

Voit laittaa meille viestiä pienelläkin kynnyksellä, jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta, sen laadusta tai haluat kertoa epäasiallisesta kohtelusta: 

kopo@piratery.fi tai sopo@piratery.fi

Hallitukselle myös laittaa nimettömänä viestiä meidän purnausnurkkaan: https://www.piratery.fi/ota-yhteytta/ 

Savirieha siirretty

Savirieha siirretty maanantaille 4.9.2023 klo 17 , samassa paikassa Kalevan kirkon puistossa!

-Jos ette pääse osallistumaan, niin ilmoittakaa!
-Uutta ilmoitusta ei tarvitse tehdä jos olette jo ilmoittanut itsenne kide.appin kautta.
-Kide.app aukeaa huomenna mikäli haluaa vielä ilmoittaa joukkueensa ensi viikon saviriehaan.

Pahoittelut ja nähdään ensi viikolla❤️

Toimistopäivystys

Syksyn ensimmäinen toimistopäivystys pidetään keskiviikkona 30.8. klo 11-14.

🍂 Tule siis hakemaan noutamattomia PIRATEn tuotteita, ostamaan haalarimerkkejä tai muuten vaan moikkaamaan! Osoitehan on tuttu Kuntokatu 3, L-rakennus. Nähdään toimistolla!🩷

Täältä saat noutaa myös ostamasi KiskoFest lipun!

❗HUOM❗️ Nyt syksyllä tilatut haalarit, nimineulat ja collegepaidat eivät ole vielä saapuneet, niiden saapumisesta ilmoitetaan myöhemmin erikseen.

Piraten ja sopun rantapäivä

Vielä on kesää jäljellä!
Kiinnostaisiko rennompi illanvietto rannalla lentopalloa tai vaikka mölkkyä pelaillen?

PIRATE ja SOPU järjestävät keskiviikkona 30.8. yhteisen rantapäivän Rosendahlin rannassa klo 17.00 alkaen. Luvassa rentoa hengailua ja pelailua upeissa Pyhäjärven maisemissa. Samalla pääset myös tutustumaan ihaniin sosionomiopiskelijoihin/terveysalan opiskelijoihin.

Vaihda siis rennommat vaatteet päälle ja tule viettää meidän kanssa viimeisiä kesäpäiviä Rosendahliin! Voit ottaa omiakin pihapelejä mukaan halutessasi.

MITÄ? PIRATEn ja SOPUn rantapäivä
MISSÄ? Rosendahlin rannassa
MILLOIN? Keskiviikkona 30.8. klo 17-20
MIKSI? Koska @sopury/pirate.ry ja vikat kesäpäivät

(Tapahtumalla säävaraus. Siirretään tapahtuma sisätiloihin, jos sataa. Tästä tiedotetaan erikseen tarvittaessa.)

Piraten someviikot

Someviikoilla pääset tutustumaan hallituslaisiin ja hallitustoimintaan paremmin. Ota stoorit seurantaan instagramista tai facebookista, niin et jää paitsi esittelyistä!

Someviikot alkavat torstaina!

PIRATE ry goes kiskofest

Toista kertaa järjestettävä KiskoFest kokoaa tuhannet opiskelijat kiertämään Tampereen baareja sekä ravintoloita 5.9.2023. Menossa mukana Tampereen ratikka, joka toimii approkierroksen virallisena kulkuvälineenä. Vauhdikas approkierros saa päätepysäkkinsä Ratinanniemen tapahtumapuistoon, jossa opiskelijoita viihdyttää huippuartistit DJ SAMPL, Aste ja Dingo! Artistiesitysten jälkeen tapahtuma jatkuu aamun pikkutunneille asti virallisissa jatkobaareissa. 

Tapahtumalippu sisältää Kiskopassin, pääsyn ulkofestareille, pääsyn yökerhojatkoille, tutkintoa vastaavan haalarimerkin sekä oikeuden käyttää Tampereen julkisen liikenteen palveluja ilmaiseksi tapahtumapäivän ajan Nyssen päivälipulla. Tapahtuma on mahdollista suorittaa myös alkoholittomana!

Liput tulevat myyntiin 23.8.2023 klo 12 Kide.appiin! Lipun hinta PIRATE ry:n jäsenelle on 18€ + 0,50€ Kide.appin palvelumaksu. PIRATEn kautta myytävät liput ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenillemme (jäsenyydet tarkistetaan)! Ostorajoitus on 1 lippu/hlö. Jatkopaikkana toimii Club Fame! 

Kide.appin kautta ostetun lipun voi noutaa toimistopäivystyksestä keskiviikkona 30.8. klo 11-14 ja maanantaina 4.9. klo 12-14, tällöin pelkkä lipun nouto. Huomioi lippua ostaessasi, että pystyt noutamaan sen ajankohtana, sillä muita mahdollisia noutopäiviä ei ole. Noutopaikkana toimii PIRATEn toimisto, sisäänkäynti Solun kautta L-rakennus. 

Mitä? Kiskofest opiskelijatapahtuma 

Missä? Tampereella 

Milloin?  5.9.2023

Kenelle? PIRATEn jäsenille 

Lisätietoa tapahtumasta löytyy Kiskofestin somesta 🚋