Siirry suoraan sisältöön

Blogi

Postitus suljettu 1.6.-31.7.

Suljemme tuotteidemme postituksen 1.6. – 31.7. väliselle ajalle! Mikäli haluat vielä ostaa jo tilatuille tai uusille tuotteillesi postituksen, teethän tämän Kide.appin kautta 31.5. mennessä. Kesän aikana ostetut postitukset lähetämme vasta elokuussa.

VeriRyhmä iltama

Me haluamme kiittää PIRATE ry:n VeriRyhmän nimissä verta luovuttaneita jäseniämme illanvieton muodossa Kamulassa🥰 Illan aikana pelaillaan lautapelejä ja hengaillaan rennosti. Tarjolla Kamulan puolesta myös herkkuja. Kaikki PIRATEn jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan lautapelejä kivassa seurassa, vaikkei verta olisikaan ehtinyt luovuttamaan kevään aikana❤️ Mukaan saa ottaa omia lautapelejä!

MILLOIN? Perjantaina 24.5. klo 17.30-21.

MISSÄ? Kamulan tiloissa, Mustanlahdenkatu 18

ILLANVIETTO ON ILMAINEN! 

PIRATE ry:n tapahtumat ovat aina häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumassa häirintää, painostusta tai muuta epäasiallista kohtelua voit olla yhteydessä PIRATEn häirintäyhdyshenkilöihin (hairinta.marianne@piratery.fi & hairinta.joona@piratery.fi) tai Tamkon häirintäyhdyshenkilöihin (hairintayhdyshenkilot@tamko.fi) !

Excursio 2024

PIRATE ry:n Excursio 2024 suuntasi Ateenaan, jossa kävimme tutustumassa paikallisen lääkiksen kokoelmiin
”The Museum of Anatomy of the Medical School of the National and Kapodistrian University of Athens.”
Suuri kiitos, Ευχαριστώ, vierailusta vastaavalle @dimosthenischrysikos! 🤩

Lisäksi pääsimme nauttimaan Kreikan herkullisesta ruokakulttuurista, historiallisista nähtävyyksistä sekä säteilevän auringon tarjoilemasta D-vitamiinista. 🫒☀️

Kiitos osallistujille huikeasta reissusta! 🩷 #excursio2024

Toimistopäivystys

Toukokuun toimistopäivystys järjestetään torstaina 16.5. klo 11-14.

Tule siis hakemaan noutamattomia PIRATEn tuotteita, ostamaan myynnissä olevia tuotteita tai muuten vaan moikkaamaan! Jos et itse pääse paikan päälle, voi kaverisi noutaa tuotteesi, kunhan vain lähetät noudettavat tuotteesi kaverisi Kide.appiin. Nähdään toimarilla! 

HUOM! Tämä on kevään 2024 viimeinen toimistopäivystys. Voit lunastaa toimistopäivystykseltä myös PIRATE ry:n vappumerkin, mikäli et ole sitä vielä saanut. Merkki lunastetaan näyttämällä kahta PIRATEn vuoden 2024 vapputapahtumaa Kide.appista.

PAINT & WINE

Joko vapusta on selvitty? Tule jakamaan mehevimmät vapputarinat ja muistelemaan kulunutta lukuvuotta maalipensseli kädessä, kun suosittu Paint & Wine tulee jälleen! PIRATE ja SOPU järjestävät jäsenilleen 17.5. Paint & Wine tapahtuman, jossa ideana on viettää iltaa hyvässä seurassa maalaillen ja lempijuomaa siemaillen.

tapahtumassa pääset koristelemaan itsellesi muovisen viinilasin haalareita koristamaan, sekä maalailemaan perinteisemmin paperille. Taideteoksiesi lisäksi saat tapahtumasta muistoksi upean haalarimerkin. Kaikki tämä kustantaa sinulle vain 8€.

Nappaa siis mukaasi pullo mieluista juomaa ja tule viettämään kanssamme iltaa maalausten parissa! Aloitamme kello 17.00.

Tapahtuma on vain PIRATEn ja SOPUn jäsenille. Ilmoittautuminen aukeaa Kide.appissa perjantaina 10.5.2024 klo 14.00.

Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumissa minkäänlaista häirintää tai epäasiallista kohtelua, voit olla yhteydessä PIRATEn ja SOPUn koulutettuihin häirintäyhdyshenkilöihin:

PIRATE: Marianne (hairinta.marianne@pirate.fi), Joona (hairinta.joona@pirate.fi)

SOPU: Reetta (reetta.alanne@tuni.fi), Akseli (akseli.haimilahti@tuni.fi)

MITÄ: PIRATEn ja SOPUn maalausilta

MISSÄ: Tehyn koulutustilat, Itsenäisyydenkatu 17 A 12 (4. krs)

MILLOIN: 17.5. klo 17.00

MITÄ MAKSAA: 8€, vain PIRATEn ja SOPUn jäsenet

Pikkulauantain vuju-pistarit

PIRATEn pikkulauantain Pistarit tulee jälleen keskiviikkona 8.5. klo 18 alkaen tutussa Bar Passionissa! Tällä kertaa visa vedetään PIRATE ry:n vuosijuhlien kunniaksi. Teemaan mukaisesti pistareiden kysymykset liittyvät jotenkin PIRATEen tai meidän loppuvuodesta pidettäviin vuosijuhliin.

Kerää siis ystäväsi kasaan ja lähde mukaan visailemaan! Bar Passion avaa ovensa klo 14 ja itse pistarit pyörähtää käyntiin klo 18, mutta kannattaa olla hyvissä ajoin etsimässä kynä ja tenttipaperia itselleen. Joukkueen maksimikoko on 5 henkilöä. Osallistuminen pistareille on ilmaista, mutta muistathan lunastaa ilmaislipun Kide.appista. Kolme parhaiten suoriutunutta joukkuetta palkitaan! Palkintoja mukana sponsoroimaassa Soossi, Cafe Kahvipuu sekä Bar Passion.

Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumissamme minkäänlaista häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, voit olla yhteydessä PIRATEn koulutettuihin häirintäyhdyshenkilöihin Marianneen (hairinta.marianne@piratery.fi) tai Joonaan (hairinta.joona@piratery.fi).

TLDR;

MITÄ? PIRATEn pikkulauantain vuju-pistarit

MISSÄ? Bar Passion, Tullikamarin aukio 1

MILLOIN? Keskiviikkona 8.5. klo 18

KENELLE? Kaikille avoin

PIRATE ry – Stipendihaku

Onnittelut kaikille valmistuneille PIRATEn puolesta! 🥳

Oletko menestynyt opinnoissa, osallistunut aktiivisesti tuutorointi-, mentorointi- tai ainejärjestötoimintaan tai vaikka kasvattanut terveysalan opiskelijoiden yhteishenkeä?  

Tai tiedätkö jonkun, joka on näin tehnyt? Nyt voit hakea PIRATEn stipendiä itsellesi ja/tai ystävällesi! 💗

Stipendiä voivat hakea keväällä 2024 TAMKin terveysalalta valmistuvat varsinaiset jäsenemme. 

Huomattavasti myöhässä olevia stipendihakemuksia emme valitettavasti hyväksy, joten haethan stipendiä valmistumisajankohdassasi tai mikäli valmistut ns. keskellä lukukautta, voit hakea seuraavassa haussa. 

Perustelethan mahdollisimman kattavasti miksi sinä/hän on oikeutettu stipendin saajaksi. 

Stipendin saajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä n. kahden kuukauden sisällä hakemuksen sulkeutumisesta, mikäli stipendi heille myönnetään.  

Haku on tarkoitettu 2024 kevätlukukaudella valmistuville.
Hakuaika on 10.5. asti.
Linkki hakulomakkeeseen: https://forms.gle/S7UK6iXhKUkTu9Sn8


#piratery #tunnustaväriä

PIRATEN WAPPURETKI

Lähde kanssamme lataamaan akkuja metsän siimekseen vielä ennen vappua! PIRATE ry järjestää keväisen wappuretken Hervannan Makkarajärvelle 22.4.2024! 

Kohteemme sijaitsee noin kilometrin päässä Hervantajärven ratikkapysäkiltä. Tapaamme pysäkillä klo 16.30, josta suuntaamme yhdessä nuotiopaikalle. Tarjolla on mehua, makkaraa ja vaahtokarkkeja, mutta halutessasi voit ottaa myös omia eväitä mukaan. Retkelle saat laittaa päälle haalarit tai rennon ulkoiluvaatetuksen. Tapahtuma on kaikille avoin. 

Retki on maksuton. Ilmoittauduthan mukaan lunastamalla ilmaislipun Kide.appista, niin tiedämme paljonko eväitä varaamme. 

HUOM! Tapahtuma järjestetään säävarauksella, ilmoitamme tapahtumapäivän aamuna mahdollisista muutoksista! Huonon sään sattuessa siirrämme tapahtuman TAMK:n tiloihin. 

Tämä tapahtuma on yksi PIRATEn wapputapahtumista, joissa käymällä voit lunastaa PIRATEn upean wappuhaalarimerkin! 

Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumissamme minkäänlaista häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, voit olla yhteydessä PIRATEn koulutettuihin häirintäyhdyshenkilöihin Marianneen (hairinta.marianne@piratery.fi) tai Joonaan (hairinta.joona@piratery.fi). 

PIRATE ry – Kevätkokous

PIRATE ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 29.4.2024. klo 16.00. TAMK G00-10 Auditoriossa.

Kaikki PIRATE ry:n jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen ja jokaisella varsinaisella jäsenmaksun maksaneella jäsenellä on äänioikeus. Kannatus- ja kunniajäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Läsnäolo- ja puheoikeus voidaan myöntää pyynnöstä myös sidosryhmän edustajille / tarkkailijoille.

Kevätkokouksessa tullaan käsittelemään kauden 2023 tilinpäätös ja vastuuvapautukset. Kokouksessa äänestetään myös PIRATE ry:n logosta. 

Kevätkokouksen esityslista on nähtävillä yhdistyksen ilmoitustaululla TAMKin auditorio D1-02 vieressä vähintään seitsemän (7) vuorokautta ennen kokousta.  

Piraten wappumerkki

Nyt sinulla on mahdollisuus saada huikean hieno PIRATEn wappumerkki! Sinun täytyy vain osallistua kahteen PIRATE ry:n järjestämään vapputapahtumaan (kaikki vapputapahtumamme näet PIRATEn vapputapahtumat postauksesta) ja näyttää merkkiä hakiessa Kide.app lompakosta liput tapahtumiin. Merkit kulkevat tapahtumissa mukana heti, kun ne saapuvat, mutta viimeistään saat merkit haettua vaikka toukokuun toimistopäivystyksestä!