Siirry suoraan sisältöön

Häirintäyhdystoiminta

Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijoiden ainejärjestö – PIRATE ry:n tapahtumat ovat aina häirintävapaita.

PIRATE ry ei hyväksy tapahtumissaan painostusta juomiseen, alastomuuteen tai muuhun häirintään, jonka henkilö voi kokea epämiellyttäväksi. Emme hyväksy häirintää, syrjintää tai painostusta hallitukseltamme, tapahtuman järjestämiseen osallistuvilta muilta ainejärjestöiltä tai -kerhoilta, emmekä tuutoreilta tai tapahtumaan osallistuvilta opiskelijoita. Jokaiseen tapahtumaamme voi osallistua alkoholittomasti tapahtumasta riippumatta. Rastitapahtumissamme alastomuudella ei anneta lisäpisteitä.

Haluamme ainejärjestönä mahdollistaa kaikille mukavan ilmapiirin sekä tapahtumia, jossa jokainen voi nauttia olostaan ilman häirintää tai painostusta. Toivomme, että mikäli joku kokee joitain edellä mainittuja asioita koulussa tai opiskelijatapahtumissa, asiasta oltaisiin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Asian tuomisella tietoomme pystymme puuttumaan häiritsevään käytökseen. Asiat käsitellään aina luottamuksella, salaisena ja sitä viedään eteenpäin vain ilmoittajan kanssa yhteisymmärryksessä.

Häirinnästä voi olla yhteydessä PIRATE ry:n häirintäyhdyshenkilöihin tai Tamkon häirintäyhdyshenkilöihin hairintayhdyshenkilot@tamko.fi

häirintäyhdyshenkilöt