Siirry suoraan sisältöön

Vanhan jäsenyyden aktivointi ja jäsentietojen päivittäminen

Hei puuttuuko sun PIRATE ry jäsenyys KIDE.app tililtäsi?

Muistutuksena viime keväällä julkaistut jäsentietojen aktivointi ja päivitys!

PIRATE ry on myynyt jo useamman vuoden uusille opiskelijoille jäsenyyden KIDE.app kautta. Kiden kautta jäsenyyden ostaneilla jäsenyys näkyy heidän kide tilillään lompakon jäsenyyksissä. Aiemmin (ennen vuotta 2020) toimistolta jäsenyyden ostaneilla opiskelijoilla on nyt mahdollisuus päivittää jäsenyytensä Kide tililleen. Alla olevalla ohjeella se onnistuu.

Sinun tulee antaa alkuperäisiä tietojasi vastaava etunimi, sukunimi ja koulutusalan lyhenne. Näin tietosi aktivoituu ja voit päivittää jäsentietolomakkeese, jonka jälkeen jäsenyytesi näkyy kide lompakon jäsenyyksissä.

Olisi tärkeää, että kaikki kävisivät päivittämässä jäsenyytensä Kideen, koska myymme jäsenliput tapahtumiimme niin, että se tunnistaa automaattisesti jäsenemme Kiden rekisteristämme. Jotta asiointisi olisi mahdollisimman sujuvaa ja ettet missaisi yhtäkään lippua, käy pikimmiten Kidessä päivittämässä jäsenyytesi ja tietosi.

Olisko sulla hetki aikaa puhua jäsentietojesi päivityksestä?

PIRATE ry on päivittänyt jäsentietolomakkeensa KIDE.app palveluun. Nyt kaikki jäsenemme voivat päivittää mm. sähköpostinsa ja valmistumisajankohtansa omaan jäsenyytensä Kiden lompakon jäsenyyksiin.

Jäsentietojen päivitys kannattaa sujuvan asioinnin takaamiseksi.

Mikäli jäsenyytesi ei näy vielä Kiden lompakon jäsenyyksissä, mutta olet sellaisen ostanut, voit aktivoida olemassaolevan jäsenyytesi Kideen. Yllä olevassa kuvassa tarkemmat ohjeet.

Kirjaudu omalle KIDE.app tilillesi, valitse ”Lompakko”, sieltä yläpalkista ”Jäsenyydet”. Avaa PIRATE ry jäsenyytesi ja valitse toiminnoista ”Näytä jäsentietolomake”. Lomakkeen alareunasta voit valita ”muokkaa”. Näin pääset päivittämään tietosi ajantasalle.

Mikäli eteen tulee ongelmia, voit olla yhteyksissä PIRATEn hallitukseen someissamme tai sähköpostitse hallitus(at)piratery.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *