Siirry suoraan sisältöön

Aktiivihaku on auki!

Menikö hallitushaku ohi? Jäitkö viime haun jälkeen miettimään, että olisitkin halunnut hakea mukaan aktiiviksi? Siinä tapauksessa, nyt on hyvä tilaisuus korjata tilanne, sillä aktiivihaku keväälle 2023 on auki!

Aktiivitoiminta on matalan kynnyksen toimintaa, ilman suurempaa vastuuta. Pääset auttamaan PIRATE ry:n hallitusta mm. Tapahtumissa, orientoivilla viikoilla sekä silloin, kun tarvitsemme innokkaita lisäkäsiä. Toiminta ei sido sinua osallistumaan jokaiseen tarjottuun apuvuoroon, vaan voit osallistua juuri niin kuin itsellesi parhaiten sopii! Odotamme aktiiveiltamme kuitenkin toimintaan osallistumista ja palkitsemmekin innokkaita aktiiveja mm. Tapahtumalipuin sekä haalarimerkein. Aktiivitoiminta on myös mainio tapa tutustua uusiin ihmisiin ja luoda ystävyyssuhteita. Aktiivitoiminnan avulla pääset myös hieman kurkistamaan “kulisseihin”, minkälaista hallituksessa toimiminen on.

Toimintakausi on lukukauden mittainen eli alkaa heti keväällä ja päättyy ennen kevätlukukauden loppua. Alkuun toimintaan sisältyy kattava perehdytys.

Hakuaika on 20.-31.10.2022. Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana. Olemme sähköpostitse yhteydessä valittuihin aktiiveihin.

Hakulomakkeen täyttäminen ei vie paljoa aikaa, joten täytä siis lomake mahdollisimman pian biossa olevan linkin kautta! 🙂

piratery #tunnustaväriä