Siirry suoraan sisältöön

Pikkulauantain pistarit 23.3.

Terveydenhuollon ammattilaisen pitää osata laajasti asioita ja jopa nippelitietoa omasta alastaan, samoin YleSH-tenttii alalla olevien ydinosaamista. Kuitenkin päntätessä oman alan erikoisuuksiin, jää yleissivistät faktat taka-alalle eikä niitä päivän lehtiäkään ehdi lukemaan samalla kun kahvi jäähtyy kupissa ja kellot soi. Vapaa-ajalla erilaisissa pubivisoissa vieraillessa keskittyy enemmän juoman hörppimiseen ja joukkueen kannattamiseen, kuin itse vastauksien tuottamiseen. Joskus näissä visoissa pohtii itselleen: ”Olisipa oman alan visa, niin varmasti pärjäisin!”

Nyt meillä on tähän ratkaisu: PIRATEn pikkulauantain pistarit! Tenttaamme vain terveydenhuoltoon ja hoitotyöhön liittyviä kysymyksiä niin bioanalyytikoiden kuin ensihoitajienkin maailmasta. Täällä voit tuntea olosi ammattilaiseksi ja tuoda vaikka muiden alojen kaverit kilpailemaan Lucky loserista!

Bar Passion on auki klo 14-00, mutta fuksianpunainen edustus suuntaa rentoon istuskeluun klo 18 alkaen. Itse pistarit alkaa klo 19:30, mutta kannattaa olla hyvissä ajoin etsimässä kynä ja tenttipaperia itselleen. Joukkueen maksimikoko on 5hlö. Osallistuminen on ilmaista.

MITÄ: PIRATEn pikkulauantain pistarit
MISSÄ: Bar Passion, Tullikamarinaukio 1
MILLOIN: 23.3. klo 18, pistarit klo 19:30
MIKSI: Jotta voi tuntea osaavansa jotakin!

*Unfortunately this event will be held only in Finnish*

#piratery#tunnustaväriä