Siirry suoraan sisältöön

stipendin haku on auki

Oletko menestynyt opinnoissasi, osallistunut aktiivisesti ainejärjestötoimintaan tai vaikka kasvattanut terveysalan opiskelijoiden yhteishenkeä? Tai tiedätkö jonkun joka on näin tehnyt? Hae nyt PIRATEn stipendiä itsellesi tai ystävällesi!

Valmistuneet jäsenemme voivat hakea stipendiä esim. opiskelumenestyksen, ainejärjestötoiminnan tai aktiivisen opiskelijatoiminnan perusteella. Stipendiä ovat oikeutetut hakemaan kaikki, jotka ovat valmistuneet TAMKista terveysalantutkintoon ja ovat varsinaisia jäseniämme. Stipendihaku aukeaa puolivuosittain yleensä touko-kesäkuussa ja joulu-tammikuussa, kun tutkintojen valmistumisajankohdat ovat. Haethan stipendiä siis silloin tai mikäli valmistut ns. keskellä lukukautta, voit hakea seuraavassa haussa. Selvästi myöhässä (valmistumisen jälkeen on jo ollut ja mennyt stipendihaku) haettuja stipendihakemuksia emme valitettavasti voi hyväksyä. Ilmoitamme stipendien hausta mm. täällä nettisivuillamme.

Stipendit myönnetään rahallisesti vaihtelevalla summalla riippuen hakemuksen sisällöstä, siihen panostamisesta ja osoituksesta stipendin myöntämiselle. Perustelethan siis hyvin, kattavasti ja rehellisesti, miksi olet oikeutettu stipendiin. Ilmoitamme stipendin saajille henkilökohtaisesti mikäli heille myönnetään stipendi n. 2kk sisällä hakemuksen sulkeutumisesta.

Perustelethan mahdollisimman kattavasti, miksi sinä olet / hän on oikeutettu stipendiin.

Stipendi-haku on nyt tarkoitettu 31.12.2021 mennessä valmistuville opiskelijoille, jotka ovat PIRATEn jäseniä. Haku on auki 31.12 saakka. PIRATE ry:n hallitus päättää stipendin saajan perustelujen pohjalta Tammi-Helmikuun aikana ja ilmoittaa stipendin saanneille. Mikäli ehdotat stipendin saajaksi muuta henkilöä kuin itseäsi, ilmoitathan myös oman nimesi.

Hae stipendiä täyttämällä lomake perusteluineen: TÄÄLLÄ