Siirry suoraan sisältöön

Wappu startti 2022

Tuntuuko siltä, että edellisestä wapusta on ikuisuus ja se alkaa vihdoin loppumaan? Onko sima loppu ja munkeista pulaa? Se ei ole enää ongelma! WAPPU on vihdoin oven takana ja se aloitellaan TTOn TIROn ja PIRATEn kanssa perinteisessä Wappustartissa 14.4. kello 16.

Paikan päällä on luvassa parikymmentä rastia, jotka tarjoavat monenlaista aktiviteettia. Kun olet kerännyt kahdeksan leimaa passiisi rasteilta, voit lunastaa itsellesi Wappustartin haalarimerkin järjestäjien teltalta. Kyseisellä teltalla on luvassa arvontoja ja lisää aktiviteettia osallistujien iloksi!

Wappustartilla on myös jatkot, jotka järjestetään Ravintolamaailmassa. Jatkoille liput voi lunastaa Kide.appista neljän euron hintaan.

ELIKKÄS
MIKÄ: Wappustartti by TTO, TIRO PIRATE
MILLOIN: 14.4. kello 16-20
MISSÄ: Ratinanniemessä
MITÄ MAKSAA: Päivätapahtuma ilmainen, jatkot 4 € ennakkon ja 6 € ravintolan ovelta
MIKSI: KOSKA WAPPU🎉

—————————————-
Do you feel like it has been ages since the last Wappu ? And the previous Wappu has nearly ended ? Are you out of mead and doughnuts. That’s not a problem anymore! WAPPU is finally around the corner and it is kickstarted by the traditional WAPPU-start of TTO , TIRO and PIRATE 14.4 at 16.00 o’clock

At the location there are 20ish different activities which offer various tasks. When you have gathered eight stamps on your pass, you can collect your WAPPU-start badge! It is received from the organizers tent. The tent also hosts various raffles and activities to increase the joy of the participants!

WAPPU-start also has it’s own afterparty! Which is held in Ravintolamaailma. You can purchase a ticket to the afterparty from kide.app at the cost of 4€

SO short version
WHAT: WAPPU-start by TTO , TIRO , PIRATE
WHEN: 14.4. Time 16-20.
WHERE: Ratinanniemi
HOW MUCH: Day event is free and afterparty at Ravintolamaailma is 4 € pre-tickets, 6 € at the door
WHY : Because WAPPU 🎉