Siirry suoraan sisältöön

Nimineulat ja työvaatteet

Työvaatteet ja nimineulat

Ensimmäisillä kouluviikoilla tilaukseen tulevat pakolliset nimineulat. Ne saat helposti tilattua PIRATEn kautta. Vaadittavat työvaatteet saat yhteistyökumppanimme kautta. Työvaatesovitukset järjestetään ensimmäisillä kouluviikoilla, ja vaatteet saa sitten tilata yhteistyökumppaniltamme. 

Nimineulan käyttöä vaaditaan työharjoitteluissa ja koululla tapahtuvissa käytännön harjoitteluissa. Edullisena vaihtoehtona voit tilata nimineulasi helposti PIRATEn kautta. Nimineulatilauksia tehdään kahdesti vuodessa (kevät ja syksy) orientoivien viikkojen aikana. Jos kadotat tai rikot nimineulasi voit tilata uuden esimerkiksi Kylttimaxilta tai Kilpikaivertamo Laarista. Tilausta tehdessä muistathan mainita että opiskelet TAMKissa. Voit myös vaihtoehtoisesti odottaa ja tilata PIRATEn seuraavassa yhteistilauksessa.

Työvaatteet ovat pakollisia koulun käytännön harjoitteluiden (orha) tunneilla, johon niiden käyttö pääosin painottuu. Työvaatteiden tulee olla hoitoalan vaatteet, mutta saat hankkia ne mistä haluat. Edullista on hankkia esim. terveysalanopiskelijoiden nettikirpputoreilta käytetyt työvaatteet. Teemme yhteistyötä työvaatefirmojen kanssa, jolloin saamme usein orientoiville viikoille työvaate-esittelyitä ja alennuskoodin.

Useat harjoittelupaikat tarjoavat omat työvaatteensa harjoittelun ajaksi, jolloin itse tilatut työvaatteet eivät sovellu käytettäväksi näissä harjoittelupaikoissa. Lisäksi PIRATE ry järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa mahdollisuuksien mukaan työkenkäesittelyjä, joissa on mahdollista tilata itselleen sopivat työkengät.

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

Nimineuloihin ja työvaatteisiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä PIRATE ry:n jäsenpalveluvastaaviin haalarit-nimineulat@piratery.fi.