Siirry suoraan sisältöön

Pikkulauantain vuju-pistarit

PIRATEn pikkulauantain Pistarit tulee jälleen keskiviikkona 8.5. klo 18 alkaen tutussa Bar Passionissa! Tällä kertaa visa vedetään PIRATE ry:n vuosijuhlien kunniaksi. Teemaan mukaisesti pistareiden kysymykset liittyvät jotenkin PIRATEen tai meidän loppuvuodesta pidettäviin vuosijuhliin.

Kerää siis ystäväsi kasaan ja lähde mukaan visailemaan! Bar Passion avaa ovensa klo 14 ja itse pistarit pyörähtää käyntiin klo 18, mutta kannattaa olla hyvissä ajoin etsimässä kynä ja tenttipaperia itselleen. Joukkueen maksimikoko on 5 henkilöä. Osallistuminen pistareille on ilmaista, mutta muistathan lunastaa ilmaislipun Kide.appista. Kolme parhaiten suoriutunutta joukkuetta palkitaan! Palkintoja mukana sponsoroimaassa Soossi, Cafe Kahvipuu sekä Bar Passion.

Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumissamme minkäänlaista häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, voit olla yhteydessä PIRATEn koulutettuihin häirintäyhdyshenkilöihin Marianneen (hairinta.marianne@piratery.fi) tai Joonaan (hairinta.joona@piratery.fi).

TLDR;

MITÄ? PIRATEn pikkulauantain vuju-pistarit

MISSÄ? Bar Passion, Tullikamarin aukio 1

MILLOIN? Keskiviikkona 8.5. klo 18

KENELLE? Kaikille avoin