Siirry suoraan sisältöön

Pinkitsitsit

Ootko säkin miettinyt, että vaaleanpunainen/pinkki on just paras väri haalareille? Jos näin on, nämä sitsit on just sulle!

PIRATE järjestää yhdessä Salusin ja EMUn kanssa ensimmäistä kertaa ikinä Pinkitsitsit 4.4. kello 18 Laulumajalla. Teemana toimii haalareiden värin mukaan vaaleanpunainen/pinkki.

Sitsilipun hinta on 15€ (+ Kide.app käsittelymaksu) ja lipun voi ostaa vain PIRATEn jäsen. Lipunmyynti alkaa 22.3. klo 13 Kide.appissa.

Hintaan sisältyy perinteisesti hieman ruokaa ja juomaa, mutta muistattehan syödä ennen sitsejä. Sitseille saa myös tuoda omia juotavia.

Ovet aukeavat klo 17.30 ja sitsit alkavat tasan 18.00. Olethan ajoissa paikalla!

Sitsien jatkoina toimii Haalaribileet. HUOM! Haalaribileiden lippu tulee ostaa erikseen!!

Jos sitsien kulku tai muu etiketti ei ole tuttua, niin perehdythän näihin omatoimisesti etukäteen meidän nettisivuillamme.

Halutessasi voit ostaa sitsejä varten LauluHilkan, eli PIRATEn virallisen laulukirjan, joita on myynnissä Kide.app sivuillamme.

PIRATE ry:n tapahtumat ovat aina häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumassa häirintää, painostusta tai muuta epäasiallista kohtelua voit olla yhteydessä PIRATEn häirintäyhdyshenkilöihin Marianneen (hairinta.marianne@piratery.fi) tai Joonaan (hairinta.joona@piratery.fi).

Mitä? Pinkitsitsit

Missä? Laulumaja, Takojankatu 1. Jatkot Haalaribileissä (HUOM! Haalaribileisiin pitää ostaa erikseen lippu!!)

Milloin? 4.4. klo 18 alkaen

Paljonko? 15€ (+ Kide.app käsittelymaksu)

Mitä päälle? Pinkkiä tietty!

Unfortunately, this event is held in Finnish only!