Siirry suoraan sisältöön

PIRATE ry goes hämeenkadun appro

Legendaarinen Hämeenkadun Appro tulee jälleen ja kerää opiskelijat ympäri Suomea Tampereelle 12.10.2023!

Nyt sinulla on PIRATE ry:n jäsenenä mahdollisuus ostaa itsellesi lippu Hämeenkadun approille ja jatkoille joko Nokia Arenalle (katsomo) tai Ranta&Poroon!

Nokia Arenalla esiintyy Gettomasa ja Ranta&Porossa Teflon Brothers!

Hämeenkadun Approssa on tarkoitus kiertää ennalta määrättyjä baareja, ravintoloita ja muita suorituspaikkoja Tampereen keskustan alueella ja kerätä suoritusmerkintöjä appropassiin. Kerättyään vaaditun määrän suoritusmerkintöjä, osallistuja ansaitsee määrää vastaavan tutkinnon. Illan kruunaa unohtumattomat jatkot sekä huikeat esiintyjät!

PIRATE ry:n kiintiön liput tulevat myyntiin 13.9.2023 klo 13.00 Kide.appissa! Lipun hinta on 26€ + 0,50€ Kide.appin palvelumaksu. PIRATEn kautta myytävät liput ovat tarkoitettu ainoastaan jäsenillemme (tarkistamme jäsenyydet)! Ostorajoitus on 2lippua/hlö. Jatkopaikkavaihtoehtoina ovat Ranta&Poro sekä Nokia Arena (katsomo-lippu).

Kide.appin kautta ostetun Ranta&Poro -jatkolipun voi noutaa 9.10.2023 klo 12.30-15.00 PIRATE ry:n toimistolta. Huomioi lippua ostaessasi, että pystyt noutamaan sen kyseisenä ajankohtana, sillä muita mahdollisia noutopäiviä ei ole!

Nokia Arenan lipun ostajat saavat linkin sähköpostiin, jota kautta pääsevät lunastamaan lipun lippu.fi palvelun kautta.

Lisää infoa tapahtumasta löydät Hämeenkadun Approjen virallisilta nettisivuilta.