Siirry suoraan sisältöön

PIRATEN WAPPURETKI

Lähde kanssamme lataamaan akkuja metsän siimekseen vielä ennen vappua! PIRATE ry järjestää keväisen wappuretken Hervannan Makkarajärvelle 22.4.2024! 

Kohteemme sijaitsee noin kilometrin päässä Hervantajärven ratikkapysäkiltä. Tapaamme pysäkillä klo 16.30, josta suuntaamme yhdessä nuotiopaikalle. Tarjolla on mehua, makkaraa ja vaahtokarkkeja, mutta halutessasi voit ottaa myös omia eväitä mukaan. Retkelle saat laittaa päälle haalarit tai rennon ulkoiluvaatetuksen. Tapahtuma on kaikille avoin. 

Retki on maksuton. Ilmoittauduthan mukaan lunastamalla ilmaislipun Kide.appista, niin tiedämme paljonko eväitä varaamme. 

HUOM! Tapahtuma järjestetään säävarauksella, ilmoitamme tapahtumapäivän aamuna mahdollisista muutoksista! Huonon sään sattuessa siirrämme tapahtuman TAMK:n tiloihin. 

Tämä tapahtuma on yksi PIRATEn wapputapahtumista, joissa käymällä voit lunastaa PIRATEn upean wappuhaalarimerkin! 

Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumissamme minkäänlaista häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua, voit olla yhteydessä PIRATEn koulutettuihin häirintäyhdyshenkilöihin Marianneen (hairinta.marianne@piratery.fi) tai Joonaan (hairinta.joona@piratery.fi).