Siirry suoraan sisältöön

Vuosijuhla-sitsit

Joko olet kyllästynyt odottamaan syksyn tulevia vuosijuhlia? Ei hätää, PIRATE tarjoaa odotukseen helpotusta järjestämällä vuosijuhlasitsit!

Liput tulevat myyntiin Kide.appiin maanantaina 10.6. klo 12. Sitsilipun hinta on 13€ PIRATEn jäsenille ja 15€ ei-jäsenille (molempiin lipputyyppeihin lisätään vielä Kide.appin käsittelymaksu ostohetkellä). Myös PIRATEn kannatus- ja alumnijäsenet voivat ostaa lipun jäsenhintaan. Ostorajoitus on 1 lippu/hlö.

Sitsit järjestetään torstaina 11.7. Juhlatalo Tapiolassa, osoitteessa Karhunkatu 71, 33530 Tampere. Ovet aukeavat klo 17:30 ja sitsit alkavat klo 18:00. Olethan ajoissa paikalla!

Sitsien virallisina jatkoina toimivat Kesä Kolmiot. Huom! Sitsilippu ei sisällä jatkolippua, vaan sinun tulee ostaa se erikseen Kolmioiden omasta myynnistä Kide.appista.

Sitseillä tarjoillaan ruokaa ja juomaa, mutta tyhjin mahoin ei kannata tulla ja janoisimpien kannattaa varata mukaan myös omia juomia.

Laulukirjana toimii LauluHilkka, jonka voit ostaa halutessasi PIRATEn Kide.app sivuilta ja lunastaa itsellesi paikan päällä sitseillä.

Sekä kokeinemmat sitsaajat, että uudet tulokkaat ovat tervetulleita näille sitseille! Jos sitsien etiketti ei ole sinulle tuttu voit käydä tutustumassa siihen ennakkoon nettisivuillamme.

Kaikki tapahtumamme ovat häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumassa häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua voit olla yhteydessä häirintäyhdyshenkilöihin: Joona (hairinta.joona@piratery.fi) ja Marianne (hairinta.marianne@piratery.fi).

Hanki siis torstai kesätöistä vapaaksi ja tule sitsaamaan kanssamme vuosijuhla tunnelmissa!

MITÄ? PIRATEn vuosijuhlasitsit

MISSÄ? Juhlatalo Tapiola

MILLOIN? torstaina 11.7. klo 18, ovet aukeavat klo 17:30

MITÄ MAKSAA? 13€ jäsenet ja 15€ ei-jäsenille (+Kide.app käsittelymaksu)

MITÄ PÄÄLLE? Vuosijuhlilla ei haalareita kaivata joten laitathan päälle jotakin kesäsäistä ja juhlavampaa!

Unfortunaltely this event is only held in Finnish.