Siirry suoraan sisältöön

Toiminta

Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat – PIRATE ry on nimensä mukaisesti TAMKin hyvinvointi- ja terveysalojen opiskelijoiden ainejärjestö, johon kuuluu sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja-, fysioterapeutti-, kätilö-, bioanalyytikko- sekä röntgenhoitajaopiskelijat. Järjestön tarkoituksena on ajaa jäsentensä yleisiä ja yhteisiä etuja.

PIRATE on ainejärjestö, johon kuuluvat kaikki Tampereen ammattikorkeakoulussa terveysaloilla opiskelevat jäsenmaksunsa suorittaneet opiskelijat.

PIRATEn toimintaa valvoo jäsenistö ja johtaa hallitus, johon valitaan vuosittain puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 3-12 jäsentä. Hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa jäsenistön keskuudesta. Jäsenet voivat toimia aktiiveina ja vaikuttaa toiminnan suunnitteluun sekä toteutukseen.

Yhdistyksen juuret juontavat 1960-luvulle, jolloin sen nimi oli Tampereen sairaanhoitajaopiston oppilaskunta ry. Myöhemmin koulun nimen vaihdoksien yhteydessä myös yhdistyksen nimi on saanut useita eri muotoja. Nykyinen nimi ”Tampereen ammattikorkeakoulun Terveysalan opiskelijat – PIRATE ry” on ollut käytössä vuoden 2010 alusta, jolloin PIRAMK yhdistyi TAMKiin.

PIRATEn toimisto sijaitsee Kuntokatu 3 L-rakennus, Solun yhteydessä. Opiskelijat voivat tulla toimistoon, kun toimisto on avoinna, ilmoitamme toimiston aukioloajat täällä verkkosivustolla ja muissa sosiaalisissa medioissa mm. Facekoobissa ja Instagramissa.

PIRATEn kautta jäsenet voivat helposti tilata haalarit, sekä työvaatteet ja nimineulat tulevia työharjoitteluja silmällä pitäen.

Hallituksen sähköpostiosoite: hallitus@piratery.fi