Siirry suoraan sisältöön

PakoPutki 2024

On aika kaivaa pyjamat ja unimaskit esiin, sillä PIRATE ry:n legendaarinen PakoPutki on täällä taas. Tämän vuoden teemanhan te jo arvasitte: Pyjamabileet! Lähde siis mukaan yksin tai yhdessä kavereiden kanssa kokeilemaan, miten tyynysota onnistuu Tampereen seudun pubeissa.

Liitäessämme pitkin Tampereen seutuja, törmäämme opiskelijahintaisiin juomiin ja koet takuuvarmasti elämäsi parhaat pyjamabileet. Jos tapahtuma ei ole entuudestaan tuttu, löydät PIRATEn nettisivuilta Tapahtumat-osiosta tapahtuman ytimekkään kuvauksen ja aikaisempien vuosien tunnelmia.

Virallinen lipunmyynti alkaa Kide.appissa 8.1.2024 klo 13


Tapahtuman virallisina jatkoina toimii vuoden ensimmäiset PISTOT. Niistä lisää tietoa myöhemmin PISTOT-Instagram-tililtä, mutta bussikierroksen viimeinen pysähdys on jatkopaikan läheisyydessä.


Lippujen hinta jäsenille ilman jatkoja on 14€. Ei-jäsenille puolestaan ilman jatkoja liput ovat 19€. (Huomioithan, että lipun hintaan lisätään palvelukulut 0,50€.) Ostorajoitus 1 lippu/henkilö, eikä lompakossa voi olla useampaa tapahtuman lippua. Saat samasta myynnistä ostettua jatkolipun. Huomaathan, että jatkolippuja on tässä myynnissä rajoitettu määrä. Jatkolipun hinta on 4€.

Tyynysota odottaa!


Eli siis: 
MITÄ: PIRATE ry:n PakoPutki 2024

MILLOIN: 25.1.2024, lähdöt klo 16-17.15 välillä

MISSÄ: Startti Kuntokatu 3:n G-siiven edestä, kiertely Tampereen baareissa, pubeissa ja kapakoissa bussin kyydissä.

LIPUT: 8.1.2024 klo 13 Kide.appista

PUKUKOODI: Haalarit ja teemaan sopivia vermeitä

MIKSI: Koska tyynysota ja mukavissa pyjamissa Tampereen syrjäseutujen baarien kiertely kiinnostaa!

Unfortunately, this event is only held in Finnish.