Siirry suoraan sisältöön

PIRATEn wabuhärdelli 2023

Hei! Wappu, opiskelijoiden juhla, odottaa aivan kulman takana. Luulitko, että PIRATE ry ei kantaisi korttansa kekoon ikioman tapahtuman muodossa? PIRATEn Wabuhärdelli on PIRATEn vuonna 2023 suuunnittelema aivan uudenlainen tapahtumakonsepti.

Kerää kasaan 2-6 henkilön joukkue/kaveriporukka. Tällä joukkueella kilpailette muita joukkueita vastaan kiertäen Tampereen keskustaa, ratkaisten mysteereitä ja suorittaen erilaisia tehtäviä. Kolmelle parhaalle joukkueelle on luonnollisesti luvassa palkinto ja jokaiselle osallistumismaksun maksaneelle tarjoillaan maalissa PIRATEn omaa wappusimaa.

Mitä siis vielä odotat? Kerää joukkue kasaan, ostakaa liput ja tulkaa 25.4. klo 16 alkaen koskipuistoon! (kuitenkin aivan viimeistään klo 17). Tapahtuma kestää noin klo 22 asti, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä epävirallisille jatkoille, joista ilmoitetaan myöhemmin tarkemmin.

Voit osallistua tapahtumaan myös yksin, mutta ilmoitathan tästä lipunoston yhteydessä lisätietolomakkeella, jotta saamme sinut sovitettua johonkin joukkueeseen!

Liput maksavat PIRATEn jäsenille 3€ ja ei-jäsenille 4€. Jokaisella tapahtumaan osallistuvalla tulee olla lippu, eli Liput ovat henkilökohtaisia, eivät joukkuekohtaisia. Lipun myynti alkaa 17.4. klo 14, joten olethan valmiina varmistamaan paikkasi tälle jännittävälle seikkailulle!

PIRATE ry:n tapahtumat ovat aina häirintävapaita. Mikäli kohtaat tapahtumassa häirintää, painostusta tai muuta epäasiallista kohtelua voit olla yhteydessä PIRATEn häirintäyhdyshenkilöihin Milaan (hairinta.mila@piratery.fi) tai Rikuun (hairinta.riku@piratery.fi).

TL;DR:
Mitä: PIRATEn Wapputapahtuma
Missä: Koskipuistossa aloitus
Milloin: 25.4. Klo 16-22
Liput: 3€/ PIRATEn jäsen 4€/ ei-jäsen

The event will be held in Finnish!