Siirry suoraan sisältöön

Höntsäkaljamölkky

Alkaako kyykkä kyllästyttämään? Haluaisitko jo päästä hiomaan heittotarkkuuttasi? Tai haluaisitko vaan yksinkertaisesti viettää aikaa porukalla rennosti pelaillen? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, niin meillä olisi tarjota tähän juuri sopiva ratkaisu!

Nimittäin PIRATE, SOPU ja Konekerho järjestävät perinteisen höntsäkaljamölkkyturnauksen 9.4. klo 16 alkaen! Tapahtumapaikkana toimii Hakametsän hiekkakenttä.

Verenmaku suussa ei ole tarkoitus pelata, sillä kyseessä on nimensäkin mukaiset höntsäpelit. Toisin sanoen, vaikka et mölkkykenttien kuninkaallinen olisikaan ja heittokätesikin olisi hieman ruosteessa, niin tule silti matalalla kynnyksellä mukaan!

Miten homma toimii käytännössä? Joukkueeseen tarvitset viisi (5) henkilöä ja turnaukseen saatte osallistua, kunhan enemmistö (3) joukkueen jäsenistä on jonkin yllämainitun järjestäjätahon jäseniä. Pelaamiseen tarvitset vähintään kolme avaamatonta 0,33 l juomatölkkiä, mutta mikäli aiot pelejä jatkaa alkulohkon jälkeen, niin kannattaa mukaan varata useampikin tölkki.

Tapahtuman lipunmyynti starttaa Kide.appissa 26.3. klo 14. Lipukettakaan ei ole hinnalla pilattu, sillä joukkuelippu kustantaa vain 5€. Joukkueesta vain yksi (1) ostaa koko joukkueelleen lipun.

Pelien jälkeen on mahdollisuus lähteä jatkamaan iltaa Kaijakkaan! Kaijakan ovet aukeavat pelipäivänä klo 20.00.

Kaikki tapahtumamme ovat täysin häirintävapaita eikä minkäänlaista häirintää tai syrjintää hyväksytä. Tapahtumassa on mukana koulutetut häirintäyhdyshenkilöt: PIRATEn häirintäyhdyshenkilö Marianne (hairinta.marianne@piratery.fi), Konekerhon häirintäyhdyshenkilö Santeri (hairinta.santeri@konekerho.com) sekä SOPUn häirintäyhdyshenkilö Akseli (akseli.haimilahti@tuni.fi), joihin voi tarvittaessa olla yhteydessä.

MITÄ? Höntsäkaljamölkkyturnaus
MISSÄ? Hakametsän kenttä
MILLOIN? 9.4. klo 16 alkaen
MITÄ MAKSAA? 5€ koko lössiltä
MIKSI? Koska kaljamölkky on hauskaa!