Siirry suoraan sisältöön

EDUNVALVONTATIEDOTE

Opiskelijoiden mielenterveysviikkoa vietetään taas 8.-14.4. Nyytti ry, opiskelijoiden mielenterveystyötä tekevä järjestö, järjestää koko viikon ajan ilmaisia tapahtumia ja webinaareja liittyen mielenterveyteen ja sitä ympäröiviin aiheisiin. Lisätietoja tapahtumista löydät Nyyti ry:n sivuilta tai tämän linkin kautta!

Webinaarit ja muut tapahtumat – Nyyti ry

Osallistu oman tutkintosi palauteporinoihin! Palauteporinoissa keskustellaan opettajien ja henkilöstön kanssa viime vuoden palautteista ja mietitään toimenpiteitä kehitystä varten. Lisätiedot löydät Intrasta tai tämän linkin kautta!

Opiskelijapalautekyselyjen tulokset saatavilla Valvomossa: Opinnot etenevät suunnitellusti ja opiskelutaidot koetaan hyviksi (tuni.fi)

MM-luovuttamisen kisat ovat yhä käynnissä!Akateemisen luovuttamisen MM-killpailut ovat käynnissä 30.4. saakka. Käy luovuttamassa verta missä vain Veripalvelun pisteessä, ja kerro osallistuvasi MM-luovuttamisen kisoihin PIRATEn tiimissä. MM-luovuttajille on jaossa myös hauska haalarimerkki! Lisätietoja TARAKIn nettisivuilta.